6 leuke strandclubs op Bali Favoriet bij toeristen

Wonderful Indonesia

Bron: Indonesia.travel

 

Bali zal je altijd herinneren aan de prachtige natuur, vooral de stranden. Wie weet niet dat er veel leuke plekken zijn om rond te hangen op Bali, waaronder de strandclub die nu steeds meer als een paddestoel uit de grond schiet. Bij deze strandclub zorgt het natuurlijke gevoel van het strand in combinatie met trendy ontwerpen ervoor dat uw vakantietijd nog gedenkwaardiger wordt.

Om de beachclub binnen te gaan, moet je over het algemeen entree betalen of eten bestellen tegen een bepaalde prijs. Maar deze prijs zal evenredig zijn met het uitzicht dat u in de strandclub zult vinden. Voor degenen die Bali al missen, raden we verschillende strandclubs aan om daar tijd door te brengen.

1. Canggu van Cafe del Mar

Bij Cafe del Mar vind je Balinese smaken van Ibiza. Er zijn verschillende plekken met verschillende prijzen, zoals Silver Day Beds of Gold Day Beds die dichter bij het strand liggen. Ook is er een instagrambaar zwembad met Pool Booths accommodatie waar je midden in het zwembad kunt zitten. Elke locatie biedt zijn eigen charme die even mooi is.

2. Omnia-dagclub

Met een prestigieuze en luxe locatie staat Omnia Day Club nu al bekend als een van de strandclubs die een bezoek waard zijn. Behalve dat het een coole plek is, zijn er veel evenementen bezaaid met lokale en buitenlandse artiesten waaraan je kunt deelnemen. De Omnia Day Club heeft ook elk weekend een ander thema, namelijk Feel Good Fridays, Swim into Saturdays en Phoenix Sundays. U kunt ook genieten van Japanse specialiteiten in restaurant Sake no Hana terwijl u uitkijkt op de open zee.

3. Finse strandclub

Deze beachclub heeft vele faciliteiten zoals 4 zwembaden, 9 bars en 5 restaurants. Wil je meer genieten van de faciliteiten van Finns Beach Club, kies dan voor VIP-toegang. In de VIP-ruimte krijgt u toegang tot de bar op het dak, de lounge, de bedden aan het strand en aan het zwembad, het overloopzwembad aan de oceaan en het tuinhuisje. Je krijgt ook faciliteiten voor het opbergen van goederen en kleedkamers, zodat je vrij in het water kunt spelen en netjes kunt blijven als je thuiskomt van de strandclub.

4. Het gazon Canggu

Het zwarte zandstrand van Canggu wordt nog unieker als je ervan geniet bij The Lawn Canggu. U kunt hier op de muziek meezwaaien en deelnemen aan de verschillende activiteiten die hier wekelijks worden georganiseerd. Op vrijdag is er Lawn’s Friday en is er ook een strandschoonmaakagenda in de Sunday Beach Clean Ups.

Als je een speciaal evenement wilt houden met je bende of familie, dan heeft deze strandclub op Bali ook een ruimte die privé kan worden gehuurd met prachtige decoraties, een bar en personeel om je evenement soepel te laten verlopen.

Wonderful Indonesia

5. Skypool Oneighty

Oneeighty heeft een hele mooie plek, namelijk de skypool die 162 meter boven zeeniveau ligt. Natuurlijk kun je naast deze skypool met glazen bodem ook liggend op de loungestoel genieten van de koele zeebries. Er is keuze uit een reguliere of VIP-ruimte en als je je aanmeldt voor de VIP-ruimte, krijg je toegang tot het balkon. Komt u met een groep en wilt u een meer besloten plek, dan kunt u de Sky Lounge huren. Tevreden om het maximale hier rond te hangen!

6. Sandy Bay Beach Club

Gelegen in het Sandy Bay Resort, is deze door wit gedomineerde strandclub erg mooi om overdag rond te hangen. De hete zon zal de sfeer zelfs aangenamer maken. Deze strandclub ligt dicht bij de beroemde toeristische attractie Devil’s Tears. Hier zijn happy hour-arrangementen verkrijgbaar van 15.30 uur WITA tot 17.00 uur WITA en van 21.00 uur WITA tot 22.30 uur WITA. Daarnaast zijn er live muziekoptredens die je vakantie nog kleurrijker maken.

Stranden en beachclubs zijn tours die je niet mag missen bij een bezoek aan Bali. Voor alle strandinformatie op Bali kunt u deze opzoeken op de website van Wonderful Indonesia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *