Maak Reizen Gemakkelijker Met Deze Eenvoudige Stappen

Reizen is een van de grootste geneugten van het leven, als je weet hoe je het moet doen zonder gefrustreerd te raken! Wat een hectische en ongeorganiseerde reis vaak onderscheidt van een ontspannen en naadloze reis, is de kennis en ervaring van de persoon die het boekt. Dit artikel bevat een aantal tips om je reiservaring soepel en plezierig te maken.

Bagage is vaak een groot probleem wanneer mensen reizen. Hoewel het lijkt misschien een goed idee om uw kinderen kleine grootte Bagage te kopen, vergeet niet dat ze recht hebben op een volledige grootte Carry-on op de meeste grote luchtvaartmaatschappijen. Deze extra bagageruimte bespaart u vaak op het controleren van een extra stuk bagage. Dit bespaart u van $25 tot $50 op de meeste luchtvaartmaatschappijen!

Als u naar minder ontwikkelde gebieden van de wereld reist, vergeet dan niet om reserveaccu’s voor al uw elektronica mee te nemen. Niet alle gebieden zullen toegankelijke stopcontacten hebben om uw spullen op te laden, noch zal elk land zelfs gewone AA-of AAA-batterijen verkopen. Het is beter om voorbereid te zijn dan niet in staat zijn om uw camera te gebruiken.

Als u op reis bent in het buitenland, altijd lokale valuta in een verscheidenheid van denominaties. Het is veel gemakkelijker om te worden opgelicht door een taxichauffeur of winkelier als de kleinste rekening in uw portemonnee een week of zelfs de maand winst vertegenwoordigt. Kleine veranderingen kunnen soms moeilijk te bereiken zijn, dus hang op je munten als je ze krijgt.

Wanneer u van plan bent een reis, overweeg dan uw behoeften. Als u van plan bent op backpacken, bijvoorbeeld, een camera met een oplaadbare batterij waarschijnlijk niet zal werken voor je. U wilt een camera die u uitschakelen en op snel en dat zal vrijwel onmiddellijk richten.

Bij het reizen in het buitenland, pas op voor politieagenten die om uw ID vragen. Zorg ervoor dat je hen vraagt om hun ID om te bewijzen dat ze daadwerkelijk een agent zijn. In plaats van ze uw echte paspoort te laten zien, laat u ze dan een fotokopie zien. Je wilt geen dief riskeren die met je paspoort loopt.

Jonge vrouwen die alleen reizen, willen misschien investeren in een eenvoudige vergulde band of Cubic zirkonium ring. Draag de ring op je linker ring vinger die aangeeft dat je getrouwd of betrokken bent. Dit houdt potentiële vrijer op de baai en geeft een excuus voor ongewenste aandacht in hotels, luchthavens en bussen. Hoewel het misschien een beetje oneerlijk lijkt, kan het ervoor zorgen dat je wordt geraakt als je alleen bent op onbekende plaatsen.

Als u in het buitenland reist en op zoek bent naar goede lokale gerechten, besteed dan aandacht aan waar de lokale bevolking eet. De aanwezigheid van een groep van taxi’s, bijvoorbeeld, is gemakkelijk te herkennen en laat u zien waar de goedkope maar goed eten kan worden gevonden. De locatie is ook gegarandeerd tot de rand gevuld met lokale kleur.

Als je veel voor het werk reist, kan de constante verandering van locatie en vliegtuigen vermoeiend zijn. Maak het uzelf een beetje gemakkelijker door altijd dezelfde stoel te vragen wanneer u een vlucht boekt (“9A, alstublieft, of recht over de vleugel.”) Eigenlijk, over de vleugel is een goede plek, omdat het vliegtuig neigt te zijn het meest solide verankerd en minder gevoelig voor trillingen. Op die manier zul je het gevoel hebben dat je in “je” stoel op hetzelfde vlak heen en weer zit, en dat je ook gewend bent om in die specifieke positie te werken (venster aan je linkerhand, enz.)

Om goede deals te vinden voor uw vliegtarief, moet u ervoor zorgen dat u prijzen krijgt van zoveel mogelijk bedrijven. Reserveren op het Internet moet u geld besparen: de meeste reisbureaus nemen een Commissie op hun verkoop. Overweeg het nemen van een route met verschillende stops en veranderingen als het goedkoper is.

Om efficiënt te reizen, onderzoek de plaats waar je naartoe gaat zo veel mogelijk. Je moet weten over de cultuur van het land waar je naar op reis bent, zodat je niets beledigend of verboden doet. Wees bijvoorbeeld voorzichtig met de manier waarop je aan het kleden bent en Vermijd bepaalde handgebaren.

Zoals aan het begin van dit artikel werd vermeld, is reizen voor veel mensen een plezierige en lonende ervaring. Het kan echter soms stressvol zijn voor degenen die minder ervaren of goed geïnformeerd zijn in het maken van reisplannen. Gebruik het advies in dit artikel en je bent op weg naar soepele en ontspannende reizen.